A ZEBRÁRÓL

VEZETŐ ÜZLETI INNOVÁCIÓ IMMÁR 45 ÉVE

Kisvállalkozóként Ön is tudja, mennyire fontos a jó hírnév. És bár lehet, hogy még nem hallott a Zebráról, mindennap kapcsolatba kerülhet velünk. Csomagot kapott? Segítettünk a logisztikai cégnek időben eljuttatni azt Önhöz. Élelmiszert vásárolt? Segítettünk, hogy gyorsabban haladjon a sorban.

Immár 45 éve fejlesztünk innovatív termékeket szerte a világon.

1982-ben alkottuk meg a világ első kézi vonalkód-szkennerét és vonalkód-nyomtatóját.

1997-ben építettük meg az első hordozható számítógépet.

2016-ban fejlesztettük ki az első, teljesen érintőképernyős, Android rendszerű, mobilszámítógépes leltármegoldást.

Alkalmazkodunk az üzleti környezethez, és olyan termékeket gyártunk, amelyek segítenek a gyorsabb, intelligensebb és jobb munkavégzésben napjaink iparági kihívásainak megfelelően.

A bizonyíték ügyfeleink sikerében rejlik. A világ legnagyobb vállalatait látjuk el olyan innovatív, strapabíró mobileszközökkel, amelyek növelik a hatékonyságot, az értékesítést és a termelékenységet. Globális piacvezetők vagyunk a mobil számítástechnika, a szkennelés, valamint az asztali, a hibrid és a mobilszámítógépekről történő nyomtatás területén. Most pedig mindezen tapasztalat, innováció és siker az Ön zsebében is elérhető válik a TC25-nek köszönhetően.

Napjainkban a vállalkozásoknak többet kell dolgozniuk. Nem számít, melyik iparágban tevékenykedik, egy vagy 100 alkalmazottja van, többet szeretne-e dolgozni vagy sem, olyan eszközre van szüksége, amely képes elvégezni a rábízott feladatot. A TC25-re van szüksége.

TEKINTSE MEG, HOGY A ZEBRA MIKÉNT SEGÍTI AZ INTELLIGENSEBB MUNKAVÉGZÉST