EGY NAP AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN

Az androidos Zebra-eszközök biztosítják a páciensek biztonságának növeléséhez szükséges átláthatóságot, javítják a működési hatékonyságot, valamint optimalizálják az informatikai beruházásokat.

egeszsegugy1

1. MINDIG KÉZNÉL LÉVŐ SEGÍTSÉG

Egy beteg elájul a betegirányító pultnál. Jackson nővér az androidos Zebra MC40-HC-ért nyúl, és azonnal segítséget kér csapatától a Workforce Connect használatával. A kollégákkal való hang- és szövegalapú kommunikáció gyors és egyszerű.

egeszsegugy2

2. IGÉNY SZERINTI ADATOK

Jones doktor rápillant az MC40-HC-re, és látja, hogy a sürgős vérvizsgálati eredmények feldolgozása megtörtént. A nagy érintőképernyőnek köszönhetően egyszerűen találja meg és értékeli ki az eredményeket, így sokkal hamarabb teheti meg a szükséges lépéseket, mintha hagyományos asztali számítógépes rendszert használna.

egeszsegugy3

3. JOBB NYILVÁNTARTÁS

Az áruk beérkezésétől kezdve, a laboratóriumon át, egészen a páciensek ágyáig az adatgyűjtésnek gyorsnak és pontosnak kell lennie az optimális betegellátáshoz. Az MC40-HC-n található Mobility DNA SimulScan alkalmazással a személyzet teljes dokumentumokat – vonalkódokat, képeket, jelölőnégyzeteket és szöveges sorokat – képes rögzíteni egyetlen beolvasással.

ZEBRA FOR ANDROID MC40-HC

NAGY ÉRINTŐKÉPERNYŐ az áttekinthetőségért és a kevesebb adatbeviteli hibáért

SOKOLDALÚ HANGALAPÚ kommunikáció, beleértve az adóvevő funkciót is

8 MEGAPIXELES KAMERA a részletgazdag fényképekért

FELHASZNÁLÓ ÁLTAL CSERÉLHETŐ AKKUMULÁTOR – a teljes műszak során kitart

FERTŐTLENÍTŐSZERNEK ELLENÁLLÓ, nagyvállalati szintű strapabíróság

KORSZERŰ, KOMPAKT SZKENNELÉS – 1D, 2D, sérült, vagy rosszul látható vonalkódok

EGYSZERŰ HASZNÁLAT – segít elkerülni a kezelési hibákat

ZSEBMÉRETŰ, táblagéphez hasonló, felhasználóbarát megoldás

egeszsegugy4

4. KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ MÁR AZ ELSŐ NAPTÓL KEZDVE

A klinikai és a nem klinikai személyzet azonnal, minimális betanítással képes használni az androidos Zebra-eszközöket. Az ismerős androidos felület használata egyszerű és intuitív.

egeszsegugy5

5. ORVOSI KÖRNYEZETRE TERVEZVE

Jackson nővér leejti androidos eszközét a kemény padlóra, de semmi gond. Az MC40-HC-t úgy tervezték, hogy ellenálljon a leejtésnek, a pornak, a nedvességnek – és az állandó fertőtlenítésnek.

egeszsegugy6

6. A PÁCIENSADATOK VÉDELME

Az MC40-HC-nek köszönhetően Jackson nővér a kórházban bárhol képes megtekinteni a páciensek adatait. A Zebra egy különálló biztonsági réteget épített be az Androidba, így minden androidos Zebra-eszköz kellő biztonságot garantál az érzékeny adatok kezelésekor és továbbításakor.

MOBILITY DNA ALKALMAZÁSOK

egeszsegugyikon1

A ZEBRA MOBILTY DNA AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN

Íme a szoftveres ökoszisztéma, amelynek köszönhetően az Android bármilyen feladatra készen áll, amelyet az egészségügyi környezet megkövetel.

egeszegugyikon2

SIMULSCAN

Hatékonyabb munka és sikeres betegellátás a dokumentumok és a különböző vonalkódok egyetlen beolvasással való gyors rögzítésével.

egeszegugyikon3

ALL-TOUCH TERMINAL EMULATION

Érintésvezérléses felület – nincs többé zöld képernyő. A felhasználók egyetlen eszközön többféle beépített alkalmazáshoz férhetnek hozzá, így javul a termelékenység.

egeszegugyikon4

WORKFORCE CONNECT

Az eszközök és a rendszerek szoros integrációjának köszönhetően egységesíti a klinikai és a nem klinikai személyzetet, valamint egyszerűbb együttműködést biztosít a hang- és a szövegalapú üzenetküldési funkciókkal.

egeszegugyikon5

SWIPE ASSIST

Lehetővé teszi a hatékony és pontos munkavégzést, valamint a képernyő virtuális gombjának egyetlen érintésére olvassa be a pácienshez tartozó vonalkódokat, dokumentumokat és fényképeket.