EGY NAP AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN

Az androidos Zebra-eszközök biztosítják a páciensek biztonságának növeléséhez szükséges átláthatóságot, javítják a működési hatékonyságot, valamint optimalizálják az informatikai beruházásokat.

egeszsegugy1

1. MINDIG KÉZNÉL LÉVŐ SEGÍTSÉG

Egy beteg elájul a betegirányító pultnál. Jackson nővér az androidos Zebra MC40-HC-ért nyúl, és azonnal segítséget kér csapatától a Workforce Connect használatával. A kollégákkal való hang- és szövegalapú kommunikáció gyors és egyszerű.

egeszsegugy2

2. IGÉNY SZERINTI ADATOK

Jones doktor rápillant az MC40-HC-re, és látja, hogy a sürgős vérvizsgálati eredmények feldolgozása megtörtént. A nagy érintőképernyőnek köszönhetően egyszerűen találja meg és értékeli ki az eredményeket, így sokkal hamarabb teheti meg a szükséges lépéseket, mintha hagyományos asztali számítógépes rendszert használna.

egeszsegugy3

3. JOBB NYILVÁNTARTÁS

Az áruk beérkezésétől kezdve, a laboratóriumon át, egészen a páciensek ágyáig az adatgyűjtésnek gyorsnak és pontosnak kell lennie az optimális betegellátáshoz. Az MC40-HC-n található Mobility DNA SimulScan alkalmazással a személyzet teljes dokumentumokat – vonalkódokat, képeket, jelölőnégyzeteket és szöveges sorokat – képes rögzíteni egyetlen beolvasással.

ZEBRA FOR ANDROID MC40-HC

NAGY ÉRINTŐKÉPERNYŐ az áttekinthetőségért és a kevesebb adatbeviteli hibáért

SOKOLDALÚ HANGALAPÚ kommunikáció, beleértve az adóvevő funkciót is

8 MEGAPIXELES KAMERA a részletgazdag fényképekért

FELHASZNÁLÓ ÁLTAL CSERÉLHETŐ AKKUMULÁTOR – a teljes műszak során kitart

FERTŐTLENÍTŐSZERNEK ELLENÁLLÓ, nagyvállalati szintű strapabíróság

KORSZERŰ, KOMPAKT SZKENNELÉS – 1D, 2D, sérült, vagy rosszul látható vonalkódok

EGYSZERŰ HASZNÁLAT – segít elkerülni a kezelési hibákat

ZSEBMÉRETŰ, táblagéphez hasonló, felhasználóbarát megoldás

egeszsegugy4

4. KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ MÁR AZ ELSŐ NAPTÓL KEZDVE

A klinikai és a nem klinikai személyzet azonnal, minimális betanítással képes használni az androidos Zebra-eszközöket. Az ismerős androidos felület használata egyszerű és intuitív.

egeszsegugy5

5. ORVOSI KÖRNYEZETRE TERVEZVE

Jackson nővér leejti androidos eszközét a kemény padlóra, de semmi gond. Az MC40-HC-t úgy tervezték, hogy ellenálljon a leejtésnek, a pornak, a nedvességnek – és az állandó fertőtlenítésnek.

egeszsegugy6

6. A PÁCIENSADATOK VÉDELME

Az MC40-HC-nek köszönhetően Jackson nővér a kórházban bárhol képes megtekinteni a páciensek adatait. A Zebra egy különálló biztonsági réteget épített be az Androidba, így minden androidos Zebra-eszköz kellő biztonságot garantál az érzékeny adatok kezelésekor és továbbításakor.

MOBILITY DNA ALKALMAZÁSOK

egeszsegugyikon1

A ZEBRA MOBILTY DNA AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN

Íme a szoftveres ökoszisztéma, amelynek köszönhetően az Android bármilyen feladatra készen áll, amelyet az egészségügyi környezet megkövetel.

egeszegugyikon2

SIMULSCAN

Hatékonyabb munka és sikeres betegellátás a dokumentumok és a különböző vonalkódok egyetlen beolvasással való gyors rögzítésével.

egeszegugyikon3

ALL-TOUCH TERMINAL EMULATION

Érintésvezérléses felület – nincs többé zöld képernyő. A felhasználók egyetlen eszközön többféle beépített alkalmazáshoz férhetnek hozzá, így javul a termelékenység.

egeszegugyikon4

WORKFORCE CONNECT

Az eszközök és a rendszerek szoros integrációjának köszönhetően egységesíti a klinikai és a nem klinikai személyzetet, valamint egyszerűbb együttműködést biztosít a hang- és a szövegalapú üzenetküldési funkciókkal.

egeszegugyikon5

SWIPE ASSIST

Lehetővé teszi a hatékony és pontos munkavégzést, valamint a képernyő virtuális gombjának egyetlen érintésére olvassa be a pácienshez tartozó vonalkódokat, dokumentumokat és fényképeket.

Ez a weboldal tárolja egyes felhasználói adatokat a felhasználói élmény javítása érdekében. Ezeket az adatokat arra használjuk, hogy személyre szabottabb élményt nyújtsunk, az Európai Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően. Ha úgy dönt, hogy lemond minden jövőbeni követésről, egy böngészőben létrejön egy cookie, hogy emlékezzen erre a választásra egy évig. További információkat Adatvédelmi nyilatkozatunkban olvashat.

Elfogadom

Nem fogadom el

982