A LEGFONTOSABB SZEMPONTOK EGY MODERN MOBIL OPERÁCIÓS RENDSZER KIVÁLASZTÁSAKOR

zebramobileos1

Egy új mobil operációs rendszerre való áttéréskor a vállalatoknak alaposan meg kell fontolniuk a hosszú távú üzemeltetési siker biztosításához szükséges alapvető összetevőket.

A munkaerő mobilitási forradalma előttünk zajlik, és hatalmas lehetőséget biztosít a vállalatoknak a működési hatékonyság és a termelékenység növelésére. Ráadásul mindezzel pénzt lehet megtakarítani. Az új technológiáknak, a fogyasztóbarát hardvereknek és a vállalati szintű platformokon futó szoftvereknek köszönhetően a mobilalapú stratégiák sikeres bevezetése minden eddiginél egyszerűbbé vált. Számos vállalat már jelenleg is modern és strapabíró kézi készülékeket használ, és még több áll készen arra, hogy integrálja ezeket saját munkafolyamataiba.

Miközben a mobiltechnológia elterjedtsége folyamatosan nő, jelentős elmozdulás érzékelhető a mobil operációs rendszerek piacán is. A már legalább egy évtizede használt eszközök hamarosan elérik életciklusuk végét, és új megoldások vannak születőben. Miközben a Microsoft arra készül, hogy 2020-ban megszünteti a meglévő Windows Mobile-eszközök támogatását, új játékosok bukkantak fel. A Google az Android operációs rendszert olyan vállalati platformmá alakította át, amelynek felhasználói felülete a fogyasztói szintű eszközökét tükrözi – így az androidos eszközök elfogadása jóval egyszerűbbé vált.

Ha szeretné megismerni a modern mobil operációs rendszereket és az Ön vállalatának megfelelő rendszert, látogasson el hozzánk a www.zebra.com/mobilityrevolution webhelyen!
zebramobileos2