LifeGuard for Android

A Zebra androidos mobileszközeinek egy életre szóló biztonsági őre

A LifeGuard™ for Android™ a Zebra azon szoftverbiztonsági megoldása, amely kiterjeszti a Zebra androidos vállalati mobilszámítógépeinek életciklusát. A fogyasztói operációs rendszerek biztonsági támogatása 36 hónap elteltével véget ér – jóval hamarabb a szükséges legalább 5 éves élettartamnál. A LifeGuard évekkel hosszabbítja meg az operációs rendszer biztonsági támogatását, miután a fogyasztói támogatás már véget ért – ezáltal jól illeszkedik a vállalati hardverek életciklusához, és segít jelentősen csökkenteni a vállalkozásnak a teljes bekerülési költséget.

A LifeGuard használatával Ön kiterjesztett biztonsági támogatást, valamint kiszámítható és rendszeres biztonsági frissítéseket kap az operációs rendszerhez, valamint számíthat a korábbi operációs rendszer biztonsági támogatására, ha újabb rendszerre vált. A gyakori frissítések fokozzák a biztonságot, és a LifeGuard segítségével a frissítések könnyedén telepíthetők helyileg vagy távolról az Enterprise Mobility Management (EMM) használatával.

A LifeGuard a Mobility DNA egyik megoldásaként egyes androidos Zebra-mobilszámítógépeken érhető el aktív Zebra OneCare szerződéssel. Mindez azt jelenti, hogy Ön hosszabb ideig és biztonságosabban használhatja eszközeit, mint bármely más eszközt az iparágban. A LifeGuard olyan szoftverbiztonsági megoldásokat és megbízhatóságot nyújt, amelyek jól illeszkednek a vállalati hardverek életciklusához, egyszerűsítik az újabb operációs rendszerekre történő átállást, és kiterjesztik a mobileszközökbe történő befektetéseket.

Agresszív és rendszeres biztonsági frissítések/javítások

Időszerű frissítéseket kap az új vagy terjedő fenyegetések kezelésére a Zebra OneCare szerződés teljes időtartama alatt. Soha nem kell foglalkoznia a frissítések keresésével. Csak iratkozzon fel az e-mailes értesítésre, és tájékoztatjuk, amint új frissítés érhető el.

Migrálás saját tempóban

Amikor megjelenik az Android egy újabb verziója, továbbra is biztosítjuk az aktuális Android operációs rendszer rendszeres biztonsági frissítéseit egy teljes éven át, így időt hagyunk az új verzióra való áttérés és az alkalmazás-frissítés szükségességének és időpontjának eldöntésére – ezáltal Ön megtervezheti és végrehajthatja a migrálást.

A frissítési folyamat teljes körű és forradalmi ellenőrzése

A vállalati szintű Android-mobileszközök frissítése gyakran időigényes, költséges, összetett és nehezen követhető folyamat. A LifeGuard Analytics segítségével láthatja, hogy mely frissítések állnak rendelkezésre, mely termékek jogosultak frissítésre, valamint láthatja a frissítések prioritásait, az eszközfüggőségeket és így tovább. Automatikusan és vezeték nélkül frissítheti az eszközöket – és valós időben ellenőrizheti a frissítések állapotát.

tc51-tc56-front-300x300

Mobilszámítógépek

Üzleti szempontból kritikus információkat rögzíthet és oszthat meg az üzleti igényeknek megfelelően.

mobility-dna-icon

Mobility DNA

A Zebra Mobility DNA csomagjával a mobilitási platform minden egyes szeglete egy egyszerűsített, integrált megoldáshoz csatlakozhat a mobilszámítógépek teljes termékkínálatának, az előre telepített végfelhasználói alkalmazásoknak, a robusztus felügyeleti segédeszközöknek és a könnyen használható alkalmazásfejlesztési eszközöknek köszönhetően.

zebra-onecare-photograph-200
ZEBRA ONECARE

A Zebra OneCare a hagyományos javítás/csere típusú támogatást egy olyan stratégiai szolgáltatássá alakítja át, amely segít a mobilitási célok elérésében, és maximalizálja a Zebra-eszközökbe való befektetés megtérülését.

A vállalati funkciók, amelyekre szüksége van