EGY NAP A GYÁRTÓSORON

Egy olyan iparágban, amely a sebességen és a pontosságon alapul, az androidos Zebra-eszközök lehetővé teszik a gyártóknak a gyártási idő lerövidítését és az új teljesítményszintek beállítását.

gyartas2

1. AZ ÁRUK BEÉRKEZÉSE

John magával viszi az androidos Zebra TC8000-et a raklapokhoz, és a Mobility DNA SimulScan alkalmazással végzi el a szállítási dokumentumok gyors és pontos beolvasását. Minden egyes dokumentum több vonalkódot, képet, jelölőnégyzetet és szöveges sort tartalmaz, ám a SimulScan alkalmazás mindegyikkel képes megbirkózni, és egyetlen beolvasással az összes digitális űrlapot kitölti. John másodpercek alatt fogadja és naplózza a beérkezett árukat.

gyartas1

2. BEVÉTELEZÉS

John a TC8000-en található Workforce Connect alkalmazással kéri meg csapatát a leszállított áruk feldolgozására. Az adó-vevő funkcióval ellátott PTT Express alkalmazással John csoportos hangüzeneteket is képes küldeni.

gyartas3

3. KÉSZLETKEZELÉS

Tania a raktárkészletet az androidos Zebra TC8000-rel ellenőrzi. Általában az eseményindító gombbal aktiválja a szkennert, de mivel éppen két kézzel gépel, inkább a Swipe Assist alkalmazást használja, amely az egész képernyőt egyetlen beolvasó gombbá alakítja át.

ZEBRA FOR ANDROID TC8000

AKÁR 33%-KAL KÖNNYEBB a hagyományos modelleknél

KÉNYELEMRE OPTIMALIZÁLVA – 15%-kal kevesebb erőfeszítés

TELJESEN ÉRINTŐKÉPERNYŐS BILLENTYŰZET – 40%-kal gyorsabb gépelés, 60%-kal kevesebb hiba

TÖRÉSTESZTELT és zárt burkolattal ellátott, így alkalmas az extrém környezetekben való használatra

DŐLÉSMENTES SZKENNELÉS – a képernyő a felhasználóval szemben van

MENET KÖZBEN CSERÉLHETŐ akkumulátor, a megszakítás nélküli használathoz

gyartas4

4. A GYÁRTÓSORON

Carine a gyártósor készleteinek újrafeltöltését végzi, és menet közben egyezteti a raktárkészletet. Az MC9200-zal ez igazán egyszerű: Carine a kétirányú rádiós szolgáltatást kínáló Push To Talk Express alkalmazást használja a kollégái naprakész tájékoztatásához.

gyartas5

5. ÜZEMI KARBANTARTÁS

Tomnak nagyon kevés ideje maradt arra, hogy elvégezzen egy karbantartási rutinfeladatot. A TC8000-en lévő TekSpeech Pro alkalmazás beszéd által irányított munkafolyamatot tesz lehetővé, így a rendszer rekordidő alatt irányítja Tomot a megfelelő alkatrészekhez, ő pedig könnyedén elvégzi a szükséges karbantartást.

gyartas6

6. MERRE VAN JEFF?

Jimnek az árufogadási részlegen kellene lennie, ezért főnöke a hollétéről érdeklődik az androidos Zebra TC70-en található integrált Workforce Connect alkalmazás és a helymeghatározási funkció használatával. Miután kiderül, hogy Jeff a gyártósoron lát el egy feladatot, a főnök inkább egy másik kollégának küld rádióüzenetet.

gyartas7

7. MINŐSÉGELLENŐRZÉS

Jacques egy speciális androidos alkalmazást használ a megfelelőségi vizsgálatok elvégzésére. Bár egyszerűen képes használni a hagyományos zöldképernyős alkalmazásokat is, mivel az All Touch Terminal Emulation szoftver automatikusan érintőképernyős használatra alakítja át azokat. Mindkét módszer kiváló ár-érték arányt biztosít.

ZEBRA FOR ANDROID MC9200

STRAPABÍRÓ és ütésálló ház

KARCOLÁS- ÉS TÖRÉSÁLLÓ szkennerablak

EXTRA VÉDŐBURKOLAT gondoskodik az érzékeny elektronika védelméről

KORMÁNYZATI SZINTŰ adatbiztonság

MASSZÍVABB kivitelű akkumulátor

MEGBÍZHATÓ zárt burkolat

POLIKARBONÁT 4H érintőképernyő

A LEGJOBB STRAPABÍRÓSÁG a maga nemében – több mint 2000 leejtést képes kibírni