EGY NAP A GYÁRTÓSORON

Egy olyan iparágban, amely a sebességen és a pontosságon alapul, az androidos Zebra-eszközök lehetővé teszik a gyártóknak a gyártási idő lerövidítését és az új teljesítményszintek beállítását.

gyartas2

1. AZ ÁRUK BEÉRKEZÉSE

John magával viszi az androidos Zebra TC8000-et a raklapokhoz, és a Mobility DNA SimulScan alkalmazással végzi el a szállítási dokumentumok gyors és pontos beolvasását. Minden egyes dokumentum több vonalkódot, képet, jelölőnégyzetet és szöveges sort tartalmaz, ám a SimulScan alkalmazás mindegyikkel képes megbirkózni, és egyetlen beolvasással az összes digitális űrlapot kitölti. John másodpercek alatt fogadja és naplózza a beérkezett árukat.

gyartas1

2. BEVÉTELEZÉS

John a TC8000-en található Workforce Connect alkalmazással kéri meg csapatát a leszállított áruk feldolgozására. Az adó-vevő funkcióval ellátott PTT Express alkalmazással John csoportos hangüzeneteket is képes küldeni.

gyartas3

3. KÉSZLETKEZELÉS

Tania a raktárkészletet az androidos Zebra TC8000-rel ellenőrzi. Általában az eseményindító gombbal aktiválja a szkennert, de mivel éppen két kézzel gépel, inkább a Swipe Assist alkalmazást használja, amely az egész képernyőt egyetlen beolvasó gombbá alakítja át.

ZEBRA FOR ANDROID TC8000

AKÁR 33%-KAL KÖNNYEBB a hagyományos modelleknél

KÉNYELEMRE OPTIMALIZÁLVA – 15%-kal kevesebb erőfeszítés

TELJESEN ÉRINTŐKÉPERNYŐS BILLENTYŰZET – 40%-kal gyorsabb gépelés, 60%-kal kevesebb hiba

TÖRÉSTESZTELT és zárt burkolattal ellátott, így alkalmas az extrém környezetekben való használatra

DŐLÉSMENTES SZKENNELÉS – a képernyő a felhasználóval szemben van

MENET KÖZBEN CSERÉLHETŐ akkumulátor, a megszakítás nélküli használathoz

gyartas4

4. A GYÁRTÓSORON

Carine a gyártósor készleteinek újrafeltöltését végzi, és menet közben egyezteti a raktárkészletet. Az MC9200-zal ez igazán egyszerű: Carine a kétirányú rádiós szolgáltatást kínáló Push To Talk Express alkalmazást használja a kollégái naprakész tájékoztatásához.

gyartas5

5. ÜZEMI KARBANTARTÁS

Tomnak nagyon kevés ideje maradt arra, hogy elvégezzen egy karbantartási rutinfeladatot. A TC8000-en lévő TekSpeech Pro alkalmazás beszéd által irányított munkafolyamatot tesz lehetővé, így a rendszer rekordidő alatt irányítja Tomot a megfelelő alkatrészekhez, ő pedig könnyedén elvégzi a szükséges karbantartást.

gyartas6

6. MERRE VAN JEFF?

Jimnek az árufogadási részlegen kellene lennie, ezért főnöke a hollétéről érdeklődik az androidos Zebra TC70-en található integrált Workforce Connect alkalmazás és a helymeghatározási funkció használatával. Miután kiderül, hogy Jeff a gyártósoron lát el egy feladatot, a főnök inkább egy másik kollégának küld rádióüzenetet.

gyartas7

7. MINŐSÉGELLENŐRZÉS

Jacques egy speciális androidos alkalmazást használ a megfelelőségi vizsgálatok elvégzésére. Bár egyszerűen képes használni a hagyományos zöldképernyős alkalmazásokat is, mivel az All Touch Terminal Emulation szoftver automatikusan érintőképernyős használatra alakítja át azokat. Mindkét módszer kiváló ár-érték arányt biztosít.

ZEBRA FOR ANDROID MC9200

STRAPABÍRÓ és ütésálló ház

KARCOLÁS- ÉS TÖRÉSÁLLÓ szkennerablak

EXTRA VÉDŐBURKOLAT gondoskodik az érzékeny elektronika védelméről

KORMÁNYZATI SZINTŰ adatbiztonság

MASSZÍVABB kivitelű akkumulátor

MEGBÍZHATÓ zárt burkolat

POLIKARBONÁT 4H érintőképernyő

A LEGJOBB STRAPABÍRÓSÁG a maga nemében – több mint 2000 leejtést képes kibírni

Ez a weboldal tárolja egyes felhasználói adatokat a felhasználói élmény javítása érdekében. Ezeket az adatokat arra használjuk, hogy személyre szabottabb élményt nyújtsunk, az Európai Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően. Ha úgy dönt, hogy lemond minden jövőbeni követésről, egy böngészőben létrejön egy cookie, hogy emlékezzen erre a választásra egy évig. További információkat Adatvédelmi nyilatkozatunkban olvashat.

Elfogadom

Nem fogadom el

974