EGY NAP A RAKTÁRBAN

Az androidos Zebra-eszközök egyszerűsítik a műveleteket és automatizálják a raktári folyamatokat – az áru átvételétől kezdve, egészen a kiszállításig.

raktarozas1

1. AZ ÁRUK BEÉRKEZÉSE

Jake a TC8000-en lévő Mobility DNA SimulScan alkalmazással végzi el a szállítási dokumentumok gyors beolvasását. Az eredmények rendkívül pontosak. Minden egyes dokumentum több vonalkódot, képet, jelölőnégyzetet és szöveges sort tartalmaz, ám a SimulScan alkalmazás mindegyikkel képes megbirkózni, és egyetlen beolvasással az összes digitális űrlapot kitölti. Jake másodpercek alatt fogadja és naplózza a beérkezett árukat.

raktarozas2

2. BEVÉTELEZÉS

A bevételezés következik, ami nem egyszemélyes feladat. A TC8000 érintőképernyője alkalmazkodik kesztyűt viselő felhasználójához, így Jake könnyen tud segítséget kérni csoportos hangüzenetben a Workforce Connect alkalmazás PTT Express funkciójával.

raktarozas3

3. KIGYŰJTÉS

A többfunkciós WT6000 hordható számítógép kihangosítási technológiája segít Sandynek a kigyűjtési és az összeválogatási feladatok gyorsabb teljesítésében. A TekSpeech 4 Pro közvetlen hangkapcsolatot tesz lehetővé a raktározási folyamat bármely szakaszában résztvevő felek között. Így az androidos Zebra 15%-kal növeli a WT6000-felhasználók termelékenységét, és 39%-kal kevesebb hibalehetőséget biztosít a csak beszédalapú hordozható készülékekhez képest.

ZEBRA FOR ANDROID TC8000

AKÁR 33%-KAL KÖNNYEBB a hagyományos modelleknél

KÉNYELEMRE OPTIMALIZÁLVA – 15%-kal kevesebb erőfeszítés

TELJESEN ÉRINTŐKÉPERNYŐS BILLENTYŰZET – 40%-kal gyorsabb gépelés, 60%-kal kevesebb hiba

TÖRÉSTESZTELT és zárt burkolattal ellátott, így alkalmas az extrém környezetekben való használatra

DŐLÉSMENTES SZKENNELÉS – a képernyő a felhasználóval szemben van

MENET KÖZBEN CSERÉLHETŐ akkumulátor, a megszakítás nélküli használathoz

raktarozas4

4. LEEJTÉS

Sandy egy tárolóra ejti WT6000-esét. Semmi gond. Az eszközt úgy tervezték, hogy a legmostohább raktárkörnyezetekben is ellenálljon a fizikai behatásoknak, a pornak és a nedvességnek.

raktarozas5

5. CSOMAGOLÁS ÉS SZÁLLÍTÁS

Lucy minden eddiginél gyorsabban és pontosabban végezheti az áruk csomagolását és szállítását, mivel a TekSpeech Pro segítségével könnyedén képes követni a hangutasításokat.

ZEBRA FOR ANDROID WT6000

KOMPAKT MÉRET – 27%-kal könnyebb és 36%-kal kisebb térfogat

INNOVATÍV UNIVERZÁLIS ESZKÖZ – bölcsőrendszer egészíti ki a megoldást

PROGRAMOZHATÓ SZOFTVERGOMBOK – 40%-kal gyorsabb gépelés, 60%-kal kevesebb hiba

NÖVELJE A DOLGOZÓK TERMELÉKENYSÉGÉT 15%-kal a Zebra hordható megoldásainak köszönhetően

NAGYOBB KIJELZŐ többérintéses technológiájú kapacitív érintőképernyővel

FORRADALMIAN ÚJ rögzítési rendszer a kiváló kényelemért, a higiéniáért és a biztonságért

ÁTALAKÍTJA a „zöldképernyős” alkalmazásokat érintőképernyős alkalmazásokká

Ez a weboldal tárolja egyes felhasználói adatokat a felhasználói élmény javítása érdekében. Ezeket az adatokat arra használjuk, hogy személyre szabottabb élményt nyújtsunk, az Európai Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően. Ha úgy dönt, hogy lemond minden jövőbeni követésről, egy böngészőben létrejön egy cookie, hogy emlékezzen erre a választásra egy évig. További információkat Adatvédelmi nyilatkozatunkban olvashat.

Elfogadom

Nem fogadom el

980