MEGRENDELÉS A SZAKÉRTŐKTŐL

TAPASZTALT PARTNEREINK SEGÍTENEK ÖNNEK A TC25 HASZNÁLATÁNAK MEGKEZDÉSÉBEN

Az értékesítési csapatnak nem egyszerűen termékeket kell eladnia. Hanem az ügyfélnek megfelelő termékeket kell értékesítenie.

Partnereink személyesen vezetik végig Önt a teljes folyamaton. Akár csak egy eszközt szeretne kapni gyorsan, vagy hardverből, szoftverből és tartozékokból álló egyedi csomagra van szüksége, partnereink segítenek Önnek. Partnereink rendelkezésre állnak, megoldják az egyedi kihívásokat, és gondoskodnak arról, hogy Ön a sikerhez szükséges minden eszközzel rendelkezzen.

Ha kérdése merülne fel az eszköz funkcióinak bővítésével kapcsolatban, érdemes megkeresni partnereinket konzultáció céljából.

Az alábbi gombra kattintva használja a Zebra partner- és alkalmazáskeresőjét, amellyel azonosíthatja a Zebra PartnerConnect közösség tagjait, és felveheti velük a kapcsolatot.

Ez a weboldal tárolja egyes felhasználói adatokat a felhasználói élmény javítása érdekében. Ezeket az adatokat arra használjuk, hogy személyre szabottabb élményt nyújtsunk, az Európai Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően. Ha úgy dönt, hogy lemond minden jövőbeni követésről, egy böngészőben létrejön egy cookie, hogy emlékezzen erre a választásra egy évig. További információkat Adatvédelmi nyilatkozatunkban olvashat.

Elfogadom

Nem fogadom el

980