Mitől lesz intelligens egy vállalat?

Világunk minden korábbinál összetettebb. A piacok és az üzleti élet elképesztő iramban halad és változik.  A döntéshozók példátlan nyomás alatt vannak, minden perc számít. A konkurencia immár globálissá vált és minden korábbinál hevesebb iramot diktál. Mindezeket figyelembe véve mit tehetnek a vállalatok a siker érdekében? Erre ad válaszokat az „Intelligens vállalat” oldal.

Az intelligens vállalat képes valós időben követni minden, a működése szempontjából kritikus és értéket képviselő eszközt, munkaerőt, ezáltal ismerve azok pontos helyét, állapotát és meglétét. Az intelligens vállalat ezáltal képes sokkal hatékonyabb és gyorsabb döntések meghozatalára akár a szervezet legelemibb folyamatait is kézben tartva.

Az „Intelligens vállalat” oldalak célja, hogy az Ön vállalatát is megismertesse a lehetőségekkel, amelyek valós idejű rálátást biztosítanak a folyamatokra és az eszközök pontos helyére, fizikai tényezőkből digitális adatot létrehozva. A szervezet képes lesz valós időben érzékelni, mi történik a működés során, analizálni tudja a beáramló digitális adatokat, majd ezek feldolgozásával képes hatékonyan beavatkozni minden kritikus folyamatába. Így az Ön vállalata képes lesz felvenni a versenyt napjaink komplex és szerteágazó üzleti környezetével, felhasználva a világunkat vezérlő megatrendeket, mint az „Internet of Things”, „Cloud” alapú megoldások és a vállalati mobilitás.

Az oldalak igyekeznek minden vertikális piaci szegmens és iparág számára hatékony megoldásokat javasolni, felhasználva az iránymutató technológiákat, konkrét eszközöket bemutatva.

Az oldalakat az alábbi linkeken lehet elérni:
  • Facebook: https://www.facebook.com/intelligensvallalatok/
  • LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/11509798/
  • Instagram: https://www.instagram.com/intelligensvallalatok/

Zebra Developer Kitchen

Kedves Partnerünk!

A Zebra magyarországi csapata szeretettel meghívja Önt az immár hagyományosnak mondható Developer Kitchen szakmai rendezvényére!

A Zebra fejlesztői konyha étlapjáról előételként válogathat a műszaki újdonságok közül, majd a főételeket illetően a Zebra Androidos eszközeinek technikai részleteibe kóstolhat bele. A menüsorban rögtön a csokoládés Nougat-krémmel töltött képviselőfánk után szerepelnek a printerek és a vonalkód olvasók is. Az egyes fogásokkal kapcsolatos műszaki kérdéseit közvetlenül a gyártó szaktekintélyeinek teheti fel az ebéd végén, egy finom kávé mellett.

Bővebben

Raktári folyamatok gyorsan és pontosan

Az IBCS Hungary segítségével digitalizálta papír alapú folyamatait az Észak-Kelet Pro-Coop Zrt., ami nagyobb hatékonyságot és ügyfél-elégedettséget eredményezett, de az előnyök a humántőke-menedzsment terén is megmutatkoznak. Az átállás ráadásul menet közben történt, a munka zavartalanul folyt a négy megyében 700 üzletet áruval ellátó nagykereskedő raktáraiban.

Bővebben

Munkára érett Android

A vállalati mobil eszközök zömén ma még a Microsoft operációs rendszere fut, azonban a Windows Mobile és CE támogatása 2020-2021-ben véget ér, a szervezetek ezért sürgető platformváltás elé néznek. A legkézenfekvőbb választás az Android, melynek felügyeleti és kibervédelmi képességeit a Google első alkalommal mutatta be Magyarországon.

Bővebben

A Zebra Technologies következő generációs megoldásait négy díjjal tüntették ki a 2017-es iF Design Award gálán

Az egyedi tervezésű Zebra-termékek vállalati ügyfeleknek segítenek a termelékenység és az ügyfélszolgálat fejlesztésében

LINCOLNSHIRE, III., 2017. március 27. Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA) – amely a vállalatok működésébe valós idejű betekintést kínáló megoldások és szolgáltatások területén globális piacvezetőnek számít – bejelentette, hogy a TC8000 és a TC5 sorozatú érintésvezérléses számítógépek, a DS3600 szkenner és a Zebra teljesen viselhető megoldásai egyaránt rangos kitüntetést nyertek az iF Design Award terméktervezési kategóriájában.

Az 1953-ban alapított iF World Design Awards az ipari formatervezést népszerűsíti a világ egyik legrangosabb formatervezési versenyén. A 2017-es díjátadó az eddigi legszorosabb verseny volt – a bírák összesen 5575 pályamunkát értékeltek 59 országból. A nyerteseket március 10-én jelentették be egy különleges ceremónián a németországi Münchenben.

Bővebben