A Zebra Technologies következő generációs megoldásait négy díjjal tüntették ki a 2017-es iF Design Award gálán

Az egyedi tervezésű Zebra-termékek vállalati ügyfeleknek segítenek a termelékenység és az ügyfélszolgálat fejlesztésében

LINCOLNSHIRE, III., 2017. március 27. Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA) – amely a vállalatok működésébe valós idejű betekintést kínáló megoldások és szolgáltatások területén globális piacvezetőnek számít – bejelentette, hogy a TC8000 és a TC5 sorozatú érintésvezérléses számítógépek, a DS3600 szkenner és a Zebra teljesen viselhető megoldásai egyaránt rangos kitüntetést nyertek az iF Design Award terméktervezési kategóriájában.

Az 1953-ban alapított iF World Design Awards az ipari formatervezést népszerűsíti a világ egyik legrangosabb formatervezési versenyén. A 2017-es díjátadó az eddigi legszorosabb verseny volt – a bírák összesen 5575 pályamunkát értékeltek 59 országból. A nyerteseket március 10-én jelentették be egy különleges ceremónián a németországi Münchenben.

 

A ZEBRA DÍJNYERTES TERMÉKEINEK FŐBB ADATAI

  • Az ergonomikus, könnyű TC8000 mobilszámítógép innovatív formaterve azáltal csökkenti az erőkifejtést, hogy kiküszöböli a szkennelés közbeni csuklómozdulatokat, amelyeket a raktári dolgozók a hagyományos eszközökkel folyamatosan végeznek. Mivel az ismétlődő mozdulatsorokból lefaragott másodpercekkel dolgozónként és műszakonként egy órát lehet megtakarítani, a termelékenység átlagosan 14 százalékkal nő a hatékonyabb munkafolyamatnak köszönhetően.
  • TC5 sorozatú mobilszámítógépek formaterve teljesíti az üzleti felhasználók tartósságra, teljesítményre és biztonságra vonatkozó igényeit, miközben a fogyasztói eszközökhöz hasonló felület is jobban megfelel napjaink végfelhasználói elvárásainak. További információért nézze meg ezt a videót.
  • DS3600 sorozatú ultrarobosztus szkennerek – amelyek saját kategóriájuk bármely szkenneréhez képest 23 százalékkal tartósabbak – megállíthatatlan szkennelési teljesítményt nyújtanak, és csúcsminőségű termelékenységet tesznek lehetővé vállalati környezetben.
  • A könnyen használható WT6000 ipari viselhető számítógép és az RS6000 gyűrűszekkener alkotja a Zebra teljesen viselhető megoldásainak portfólióját, amelyet úgy alakítottak ki, hogy ösztönözze a jobb raktári és dolgozói hatékonyságot. A viselhető rendszerek masszív, ám elegáns formaterve maximális rendelkezésre állást biztosít a legmostohább körülmények között is, így 15 százalékkal növeli a dolgozók termelékenységét, és 39 százalékkal csökkenti a hibalehetőségeket a szokásos, kizárólag hangalapú megoldásokhoz képest.

 

Paul Flowers, vezető formatervezési igazgató, LIXIL Water Technology Group, Egyesült Királyság

„Az iF versenye egyértelműen a világ legjobb cégeit és formatervezőit vonzza magához. A bírák feladata nehéz, mert nem csak gyönyörű formatervek közül kell választaniuk, de azt is el kell dönteniük, hogy melyik design kínál valódi értelemben vett értéket a fogyasztóknak és a kereskedőknek. Amikor egy termék megkapja az iF kitüntetését, az valóban jelent valamit: a termék tiszta szándékról, profi kivitelezésről, minőségi alapanyagokról és innovatív gondolkodásról tanúskodik.”

Tom Bianculli, vezető technológiai igazgató, Zebra Technologies

„A Zebra Technologies küldetése az, hogy a munkavégzés során jobb láthatóságot és termelékenységet biztosítson az innovatív termékeken és a vállalati eszközök intelligens megoldásain keresztül. A 2017-es iF négy formatervezési díjának elnyerése tükrözi ügyfeleink üzleti igényeinek jobb megértése iránti elkötelezettségünket, valamint azt a célunkat, hogy a kapott ismereteket egyedi formatervekbe öntsük, és ezáltal ösztönözzük a példátlan szintű munkavállalói termelékenységet és ügyfélszolgálatot.”

A Zebráról

A páratlan láthatóságnak köszönhetően – amelyet a Zebra (NASDAQ: ZBRA) kínál – a vállalatok ugyanolyan intelligensek és hálózatképesek lehetnek, mint az a világ, amelyben élünk. A valós idejű információk – amelyek látnoki megoldásokból, hardverekből, szoftverekből és szolgáltatásokból állnak össze – olyan versenyelőnyt nyújtanak a vállalatoknak, amelyre szükség van a működés egyszerűsítéséhez, a vállalat és az ügyfelek jobb megismeréséhez, valamint a mobil dolgozók sikeres támogatásához napjaink adatcentrikus világában.

VISSZA A HÍREKHEZ