TARTOZÉKOK

MINDENFÉLE TARTOZÉK, AMELYRE CSAK SZÜKSÉGE VAN A MUNKÁHOZ

A kiegészítő PowerPack akkumulátortól kezdve a csatlakoztatható pisztolymarkolaton át az ötfészkes töltőállomásig a Zebra számos olyan tartozékot kínál vállalkozásának, amelyet kifejezetten a TC25 mindennapi funkcióinak bővítésére terveztek.

POWERPACK

Ha az eszközök lemerülnek, az alkalmazottak is abbahagyják a munkát. A Zebra csatlakoztatható PowerPack akkumulátoraival több órányi extra teljesítményt biztosíthat egyszerűen, menet közben. A LED-es töltésszint-jelzőnek köszönhetően egy gombnyomással láthatja a töltöttségi szintet.

PISZTOLYMARKOLAT

A készletadatok pontossága kulcsfontosságú az ügyfelek kiszolgálása szempontjából, de a cikkek szkennelése kényelmetlen és időigényes folyamat lehet. A Zebra csatlakoztatható pisztolymarkolatával a hosszantartó szkennelés kényelmes és intuitív marad.

CSUKLÓPÁNT

A csuklópánt extra kényelmet és biztonságot kínál a mobilszámítógépek használatakor. Egy megfizethető és hatékony megoldás ez, amellyel a kezében vagy éppen elérhető helyen tarthatja a TC25-öt.

ÖTFÉSZKES TÖLTŐÁLLOMÁS

Az összes mobilszámítógépét egy helyen töltheti ezzel az ötfészkes, csak töltésre szolgáló dokkolóval.

EGYFÉSZKES TÖLTŐÁLLOMÁS

Egyidejűleg töltheti és frissítheti eszközét a Zebra egyfészkes töltőállomásával, amely Ethernet-csatlakozóval van ellátva. Tökéletes megoldás az eszközszoftver naprakészen tartásához, ha az eszköz épp nincs használatban.