HASZNÁLATI TERÜLET

A TC25 FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEI

A munkavégzéshez olyan okostelefonra van szükség, amely teljesíti a munkaterület követelményeit, és olyan funkciókkal rendelkezik, amellyel a munka könnyebbé tehető. Akár a kereskedelemben, futárszolgálatnál vagy a terepen dolgozik, a TC25 strapabíró okostelefon olyan eszköz, amelyben megbízhat. Íme néhány megoldás, amellyel a TC25 nap mint nap segíthet Önnek.

KERESKEDELEM

Akár szervizzel, fejlesztéssel vagy telepítéssel foglalkozik, a munkát el kell végeznie. A Zebra TC25 okostelefon pedig képes ebben segíteni. A munkaterület durva környezeti hatásainak ellenálló TC25 képes kezelni a napi feladatokat, navigálhat vele a munkavégzés következő helyszínére, és így tovább.

ALKATRÉSZEK SZKENNELÉSE

Ha sok alkatrészt használ a munkája során, tudhatja, mennyire nehéz nyomon követni őket. A TC25-tel követheti a vonalkóddal rendelkező cikkeket, és egyetlen beolvasással szerezhet információt a szükséges alkatrész mennyiségéről és helyéről.

ÜTEMEZÉS

A papíralapú dokumentumok elveszhetnek vagy megsérülhetnek, és az adatok hibásan rögzíthetők rajtuk. Ha áthelyezi a naptárát a TC25-re, a rendszer biztonsági másolatot készít a teendőkről, és az elektronikus ütemezési folyamattal megnehezíti a kettős foglaláshoz hasonló ütemezési hibák elkövetését.

NAVIGÁCIÓ

A munka nem feltétlenül jelent problémát, de a helyszínre való odajutás már másik történet. Elég egyszer rossz irányba fordulni, és mindez késedelemhez és elégedetlen ügyfelekhez vezethet. A Google Mobile Services térképeinek köszönhetően naprakész maradhat a legfrissebb útvonalak és forgalmi adatok tekintetében, így mindig időben érkezhet.

HOZZÁFÉRÉS DIGITÁLIS KÉZIKÖNYVEKHEZ

Nem hivatkozhat olyan kézikönyvre, amelyet elfelejtett elhozni. A TC25-tel minden olyan kézikönyvet beszerezhet, amelyre valaha is szüksége lesz, így a szükséges válaszok mindig elérhetővé válnak az eszközön.

KOMMUNIKÁCIÓ

A TC25-tel a kollégák koordinálása egyszerű. A TC25 gyors, megbízható vezeték nélküli kapcsolatával és azonnali push-to-talk képességeivel bármikor és bárhol hozzáférhet a szükséges információkhoz.

 

 

FUTÁRSZOLGÁLAT/POSTA

Ha tucatnyi kézbesítésért felel nap mint nap, olyan okostelefonra van szüksége, amely nem lassítja le Önt. A TC25 STRAPABÍRÓ OKOSTELEFONRA VAN SZÜKSÉGE. A többek között a kézbesítési igazolást, a vonalkódolvasást és a navigációt lehetővé tevő funkciókkal a TC25 biztosítja a futárok által igényelt teljesítményt és termelékenységet.

KÉZBESÍTÉSI IGAZOLÁS

A papír- és tollalapú kézbesítési igazolások sok kívánnivalót hagynak maguk után. Megsérülhetnek és sok időbe telik az adatok bevitele a háttérrendszerbe. A TC25-tel azonnal beolvashatja a csomag vonalkódját, és aláírathatja azt az ügyféllel, miközben a rendszer automatikusan megerősíti a kézbesítést a háttérrendszerben. További bizonyítékként még egy képet is készíthet a csomagról a kézbesítés helyszínén.

VONALKÓDOK BEOLVASÁSA

A csomagok beolvasása örökké tart egy hagyományos okostelefon kamerájával. Mivel az okostelefonok nem szkennelésre születtek, kényelmetlen tartani őket, és a használatuk nem intuitív. A TC25 beépített vonalkódolvasóval rendelkezik, amellyel a szkennelés gyors, egyszerű és pontos.

NAVIGÁCIÓ

A kézbesítés egyszerű. De mi a helyzet a kézbesítés helyszínére való eljutással? Ez már nem olyan könnyű. A TC25-ön a Google Mobile Services biztosítja a térképeket, így egyszerűen megtalálhatók a leggyorsabb útvonalak és az aktuális forgalmi adatok, bárhová is kell eljutnia.

KOMMUNIKÁCIÓ

Ha folyamatosan mozgásban van, állandó kapcsolatban kell lennie. A TC25 gyors, megbízható kapcsolatot és push-to-talk kommunikációt biztosít, így Ön mindig megtalálhatja a szükséges információkat a négy falon belül és azon kívül.

TEREPMUNKA

A terepen Ön magára van utalva. Olyan eszközre van szüksége, amely képes teljesíteni a munkakör követelményeit. A TC25 strapabíró okostelefonok kifejezetten munkára születtek. Úgy terveztük őket, hogy segítsenek Önnek folyamatosan kapcsolatot tartani a csapatával, egyszerűsítsék a készletfrissítést, és juttassák el Önt oda, ahová éppen mennie kell.

KÉSZLETKEZELÉS

Ha nincs mód a készlet automatikus követésére, a készletadatok hibásak lehet, és ez mindenféle problémákat okozhat. A TC25-tel egyszerűen és automatikusan frissítheti a háttérrendszert a legújabb adatokkal – mindezt a vonalkódok egyszerű beolvasásával, így a készletadatok mindig naprakészek és az ügyfelek elégedettek lesznek.

KOMMUNIKÁCIÓ

Ha kinn van a terepen, kapcsolatban kell maradnia a kollégáival és a háttérrendszerekkel. A TC25 minden szükséges hang- és adatkapcsolatot biztosít, így a megbízható kapcsolat a terepen és a műveleti központban egyaránt garantált.

NAVIGÁCIÓ

Eltévedni vagy forgalmi dugóba kerülni biztos recept a késedelemre és az ügyfél-elégedetlenségre. A TC25 mindig a helyes irányba navigálja Önt a Google Mobile Services térképeivel. Mivel a leggyorsabb útvonalak és a legfrissebb forgalmi adatok mindig elérhetők, a késedelem immár a múlté.

ÉRTÉKESÍTÉS ELŐTTI FOLYAMATOK / ÉRTÉKESÍTÉS / KÉZBESÍTÉSI IGAZOLÁS

Minden olyan információt beszerezhet, amely az értékesítések lezárásához, a versenytársakról való adatgyűjtéshez vagy a kézbesítések megerősítéséhez szükséges – mindezt egyetlen eszközzel. A TC25-tel könnyedén ellenőrizheti a készletet és az árakat, aláírásokat rögzíthet, és rendeléseket küldhet el valós időben, így növelheti a termelékenységet és az áruházigazgatók elégedettségét.

AZ EGYEDÜL DOLGOZÓ ALKALMAZOTTAK BIZTONSÁGA

Ha egy alkalmazott az önálló munkavégzés során megsérül vagy elesik, hosszú időbe telhet, mire megkapja a szükséges segítséget. A TC25-tel az iroda azonnal értesül az alkalmazott balesetéről, és lehetőség nyílik a segélyszolgálatok helyszíni riasztására, amennyiben segítségre van szükség.