EGY NAP A SZÁLLÍTÁS ÉS A LOGISZTIKA VILÁGÁBAN

Az androidos Zebra eszközök segítenek az alkalmazottaknak új hatékonysági szintek elérésében – legyen szó akár szállításról, értékesítésről, ellenőrzésről, megfigyelésről, javításról vagy karbantartásról.

logisztika1

1. GYORSABB KISZÁLLÍTÁS

Dan szűk határidős szállítási ütemezést kapott, és a feladat elvégzése lehetetlen lenne az androidos Zebra TC56-os eszköze és a Mobility DNA SimulScan alkalmazás nélkül. A technológia lehetővé teszi Dannek a szállítási dokumentumok gyors és pontos beolvasását –  több vonalkódot, képet, jelölőnégyzetet és szöveges sort képes rögzíteni egyetlen beolvasással. Dan kézbesítési sebessége jelentősen javul.

logisztika2

2. AZ ADATHOZZÁFÉRÉSSEL PÉNZT TAKARÍT MEG

John – az androidos Zebra ET55-öt használó technikus – nagy képernyőn és 4G LTE- vagy Wi-Fi-kapcsolaton keresztül tudja megtekinteni a munkájához szükséges összes adatot. A technológia több ismételt kiszállástól kíméli meg és lehetővé teszi számára, hogy telefonon értesítse a következő ügyfelet a várható érkezéséről.

logisztika3

3. EGYETLEN ESZKÖZ MINDENHEZ

Sarah az androidos Zebra TC75 kézi készüléket használja GPS-es útvonaltervezésre, címkék szkennelésére és értékesítések naplózására. Az eszközön telepítve van a speciális Workforce Connect alkalmazás is, amellyel Sarah munka közben kommunikálhat a központtal – SMS-ben vagy kihangosított kétirányú hanghívással.

ZEBRA FOR ANDROID TC56

NAGY 5“-es HD kijelző

ELEGÁNS MEGJELENÉS és design

GYORS ÉS EGYSZERŰ SZKENNELÉS az egyedülálló Active Edge funkcióval és a középső „vissza” gombbal

FELHASZNÁLÓ ÁLTAL CSERÉLHETŐ AKKUMULÁTOR egyszerű reteszes kialakítással

ZÖKKENŐMENTES ROAMING a kategóriájában legjobb Wi-Fi-kapcsolattal

GORILLA® GLASS ÜVEG még erősebb védelemmel

logisztika4

4. KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ MÁR AZ ELSŐ NAPTÓL KEZDVE

Ez Tom első napja, mégis átadás után – minimális tréninggel – egyből képes használni az androidos Zebra ET55-öt. A megszokott androidos felület használata egyszerű és intuitív. Tomnak nem kell segítséget kérnie.

logisztika5

5. MOSTOHA KÖRÜLMÉNYEKRE TERVEZVE

Sarah leejti a TC75-öt a kemény betonpadlóra. Semmi gond. A masszív készülékborítást úgy tervezték, hogy a legmostohább kültéri környezetekben is ellenálljon a leejtésnek, az ütéseknek, a pornak és a nedvességnek.

logisztika6

6. EXTRA BIZTONSÁG AZ ÚTON

Sarah eladott egy terméket, és most a hitelkártyás fizetést intézi. A Zebra egy különálló biztonsági réteget épített be az Androidba, így minden androidos Zebra-eszköz kellő biztonságot garantál az érzékeny adatok kezelésekor és továbbításakor.

logisztika8

7. EGYSZERŰ CSAPATMUNKA

A központban könnyű nyomon követni és koordinálni a területen dolgozókat a GPS és a Workforce Connect alkalmazás használatával. A technológia speciális lehetőségek skáláját biztosítja, beleértve a hang- és a szövegalapú csoportos üzenetküldést.

ZEBRA FOR ANDROID TC75

KETTŐS ÜZEMMÓDÚ BEVITEL – kézzel, vagy tollal

KIEMELKEDŐ HANGMINŐSÉG

CORNING® GORILLA® GLASS érintőképernyő és szkennerablak

GYORS, SOKOLDALÚ vonalkódolvasás

KÍMÉLETLENÜL tesztelve leejtés és esés ellen

IP67-VÉDETTSÉG kiömlés és vízbe merülés ellen

MASSZÍV, IPARI MINŐSÉGŰ csatlakozók

Ez a weboldal tárolja egyes felhasználói adatokat a felhasználói élmény javítása érdekében. Ezeket az adatokat arra használjuk, hogy személyre szabottabb élményt nyújtsunk, az Európai Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően. Ha úgy dönt, hogy lemond minden jövőbeni követésről, egy böngészőben létrejön egy cookie, hogy emlékezzen erre a választásra egy évig. További információkat Adatvédelmi nyilatkozatunkban olvashat.

Elfogadom

Nem fogadom el

980