EGY NAP A SZÁLLÍTÁS ÉS A LOGISZTIKA VILÁGÁBAN

Az androidos Zebra eszközök segítenek az alkalmazottaknak új hatékonysági szintek elérésében – legyen szó akár szállításról, értékesítésről, ellenőrzésről, megfigyelésről, javításról vagy karbantartásról.

logisztika1

1. GYORSABB KISZÁLLÍTÁS

Dan szűk határidős szállítási ütemezést kapott, és a feladat elvégzése lehetetlen lenne az androidos Zebra TC56-os eszköze és a Mobility DNA SimulScan alkalmazás nélkül. A technológia lehetővé teszi Dannek a szállítási dokumentumok gyors és pontos beolvasását –  több vonalkódot, képet, jelölőnégyzetet és szöveges sort képes rögzíteni egyetlen beolvasással. Dan kézbesítési sebessége jelentősen javul.

logisztika2

2. AZ ADATHOZZÁFÉRÉSSEL PÉNZT TAKARÍT MEG

John – az androidos Zebra ET55-öt használó technikus – nagy képernyőn és 4G LTE- vagy Wi-Fi-kapcsolaton keresztül tudja megtekinteni a munkájához szükséges összes adatot. A technológia több ismételt kiszállástól kíméli meg és lehetővé teszi számára, hogy telefonon értesítse a következő ügyfelet a várható érkezéséről.

logisztika3

3. EGYETLEN ESZKÖZ MINDENHEZ

Sarah az androidos Zebra TC75 kézi készüléket használja GPS-es útvonaltervezésre, címkék szkennelésére és értékesítések naplózására. Az eszközön telepítve van a speciális Workforce Connect alkalmazás is, amellyel Sarah munka közben kommunikálhat a központtal – SMS-ben vagy kihangosított kétirányú hanghívással.

ZEBRA FOR ANDROID TC56

NAGY 5“-es HD kijelző

ELEGÁNS MEGJELENÉS és design

GYORS ÉS EGYSZERŰ SZKENNELÉS az egyedülálló Active Edge funkcióval és a középső „vissza” gombbal

FELHASZNÁLÓ ÁLTAL CSERÉLHETŐ AKKUMULÁTOR egyszerű reteszes kialakítással

ZÖKKENŐMENTES ROAMING a kategóriájában legjobb Wi-Fi-kapcsolattal

GORILLA® GLASS ÜVEG még erősebb védelemmel

logisztika4

4. KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ MÁR AZ ELSŐ NAPTÓL KEZDVE

Ez Tom első napja, mégis átadás után – minimális tréninggel – egyből képes használni az androidos Zebra ET55-öt. A megszokott androidos felület használata egyszerű és intuitív. Tomnak nem kell segítséget kérnie.

logisztika5

5. MOSTOHA KÖRÜLMÉNYEKRE TERVEZVE

Sarah leejti a TC75-öt a kemény betonpadlóra. Semmi gond. A masszív készülékborítást úgy tervezték, hogy a legmostohább kültéri környezetekben is ellenálljon a leejtésnek, az ütéseknek, a pornak és a nedvességnek.

logisztika6

6. EXTRA BIZTONSÁG AZ ÚTON

Sarah eladott egy terméket, és most a hitelkártyás fizetést intézi. A Zebra egy különálló biztonsági réteget épített be az Androidba, így minden androidos Zebra-eszköz kellő biztonságot garantál az érzékeny adatok kezelésekor és továbbításakor.

logisztika8

7. EGYSZERŰ CSAPATMUNKA

A központban könnyű nyomon követni és koordinálni a területen dolgozókat a GPS és a Workforce Connect alkalmazás használatával. A technológia speciális lehetőségek skáláját biztosítja, beleértve a hang- és a szövegalapú csoportos üzenetküldést.

ZEBRA FOR ANDROID TC75

KETTŐS ÜZEMMÓDÚ BEVITEL – kézzel, vagy tollal

KIEMELKEDŐ HANGMINŐSÉG

CORNING® GORILLA® GLASS érintőképernyő és szkennerablak

GYORS, SOKOLDALÚ vonalkódolvasás

KÍMÉLETLENÜL tesztelve leejtés és esés ellen

IP67-VÉDETTSÉG kiömlés és vízbe merülés ellen

MASSZÍV, IPARI MINŐSÉGŰ csatlakozók