EGY NAP A KISKERESKEDELEMBEN

Az androidos Zebra eszközök olyan megbízható és kifizetődő vásárlási élményt biztosítanak a fogyasztóknak, amely ösztönzi a hűséget. Ráadásul a dolgozók a hatékonyabb megoldásokból származó kommunikációs és készletkezelési megoldásokat is kihasználhatják.

kereskedelem1

1. AZ ÁRUHÁZBAN

Deborah beolvassa a hűségkártyáját, majd felkap egy androidos Zebra MC18-at a kioszkról, amellyel a bevásárlását intézheti menet közben. A megszokott androidos felület használata egyszerű, és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően Deborah egy kézzel képes beolvasni a tételeket.

kereskedelem2

2. A POLCOKON

John a TC8000-en található Workforce Connect alkalmazással kéri meg csapatát a leszállított áruk feldolgozására. Az adó-vevő funkcióval ellátott PTT Express alkalmazással John csoportos hangüzeneteket is képes küldeni.

kereskedelem3

3. KÖNNYEN MEGTALÁLHATÓ TÉTELEK

Tania a raktárkészletet az androidos Zebra TC8000-rel ellenőrzi. Általában az eseményindító gombbal aktiválja a szkennert, de mivel éppen két kézzel gépel, inkább a Swipe Assist alkalmazást használja, amely az egész képernyőt egyetlen beolvasó gombbá alakítja át.

kereskedelem4

4. A PÉNZTÁRNÁL

Deborah a dedikált önkiszolgálós fizetőpulthoz lép, és a szokásos idő fele alatt végez a bevásárlással. Nem kell ki- és bepakolnia a bevásárlókocsiját, nem kell várakoznia, amíg az élelmiszerek címkéit beolvassák, és még egy különleges kedvezményt is kap a vásárlás során. Garantáltan visszatérő vásárló lesz.

ZEBRA FOR ANDROID TC51

NAGY 5“-es HD kijelzős felhasználói élmény

ELEGÁNS MEGJELENÉS és design

VoIP-kompatibilis hangrendszer

TESTRE SZABHATÓ, masszív védőtok

GYORS ÉS EGYSZERŰ BEOLVASÁS teljesen programozható gombokkal

HOSSZANTARTÓ, menet közben cserélhető akkumulátor

ZÖKKENŐMENTES ROAMING a kategóriájában legjobb Wi-Fi-kapcsolattal

kereskedelem5

5. ÁRU MEGTALÁLVA – SOR MEGSZÜNTETVE

Egy csalódott vásárló nem találja a keresett árut. Sandy az androidos Zebra TC70-jét használja a termék megkereséséhez, a készlet ellenőrzéséhez és az ár megerősítéséhez – mindezt anélkül, hogy magára hagyná a vásárlót. Egy másik vásárló éppen kiállna a pénztár előtti túl nagy sorból. Sandy azonban gyorsan beolvassa a vásárló összegyűrt kedvezményes kuponját, és azonnal fogadja a hitelkártyás fizetést a TC70-esével. Hála a Zebra vállalati szintű androidos biztonságának, a tranzakció biztonságosan zárul le.

kereskedelem6

6. KÉSZLETEZÉS ÉS AZONNALI KARBANTARTÁS

Miközben a vásárló boldogan távozik, Sandy visszatér a többi feladathoz. Észreveszi, hogy az egyik polcsoron termékek törtek össze, ezért gyors leltárt végez a TC70-esével. A fogantyú lecsatolása után a Workforce Connect alkalmazással telefonál a takarítóknak, akik gyorsan megérkeznek, feltakarítják a rendetlenséget, és gondoskodnak a vásárlók biztonságáról. Később egy olyan vevő telefonál, aki virágot szeretne vásárolni. Bár a virágosztályon jelenleg nem található eladó, a Workforce Connect közvetlenül Sandy TC70-esére irányítja a hívást, így ő késedelem nélkül tud segíteni a vásárlónak.

ZEBRA FOR ANDROID MC18

NAGY ÉRINTŐKÉPERNYŐS KIJELZŐ – valódi okostelefonos felhasználói élmény

GYORS TÖLTÉS a nagykapacitású akkumulátorral

VALÓS IDŐBEN KÖVETHETI a vásárlási szokásokat – és azonnali promóciókat küldhet

TÁMOGATJA a multimédiás alkalmazásokat

KIKÉPEZVE egész napos, állandó használatra

AZONNAL ÉS MINDIG rögzít szinte bármilyen vonalkódot

RUGALMAS 3 funkciós, helytakarékos bölcső

GYORS, VEZETÉK NÉLKÜLI kapcsolat 802.11n szabvánnyal

kereskedelem7

7. AZ ÁRUK FOGADÁSA

John az androidos Zebra MC40-et használja az árufogadási részlegen, ahol a Mobility DNA SimulScan alkalmazással végzi el a szállítási dokumentumok gyors és pontos beolvasását. Minden egyes dokumentum több vonalkódot, nyomtatott szöveget és jelölőnégyzetet tartalmaz, ám a SimulScan alkalmazás mindegyikkel képes megbirkózni, és egyetlen beolvasással az összes digitális űrlapot kitölti. John másodpercek alatt fogadja és naplózza a beérkezett árukat.

kereskedelem8

8. GYORSABB EGYÜTTMŰKÖDÉS

John az MC40-esén lévő Workforce Connect alkalmazással kéri meg csapatát a leszállított áruk feldolgozására. A Workforce Connect a hangalapú és a szöveges kommunikációt egyaránt támogatja, így John csoportos szöveges üzenetet küld.

kereskedelem9

9. KELLŐEN MASSZÍV

Miközben Sandy a Johnnal való találkozóra siet, egy tócsába ejti a TC70-esét a kemény betonpadlón. Semmi gond. A TC70-est úgy tervezték, hogy ellenálljon a leejtésnek, az ütéseknek, a pornak és a nedvességnek.

ZEBRA FOR ANDROID TC70

GYORS, SOKOLDALÚ vonalkódolvasás

IP67-VÉDETTSÉG kiömlés és vízbe merülés ellen

VALÓS IDŐBEN KÖVETHETI a vásárlási szokásokat – és azonnali promóciókat küldhet

MASSZÍV, IPARI MINŐSÉGŰ csatlakozók

CORNING® GORILLA GLASS érintőképernyő és szkennerablak

KETTŐS ÜZEMMÓDÚ BEVITEL – kézzel vagy tollal

KIEMELKEDŐ HANGMINŐSÉG

kereskedelem10

10. AZ ELOSZTÓKÖZPONTBAN

A személyzet korábban kicsi és kényelmetlen billentyűkkel rendelkező, zöldképernyős eszközöket használt. Az androidos Zebra TC70 érkezésével azonban lehetőség van a zöldképernyős szoftverek érintőképernyős alkalmazásokká való átalakítására – így a munka gyorsabb és egyszerűbb. Mindezt a Zebra All Touch Terminal Emulation technológiája teszi lehetővé. A személyzet mostantól mindkét megoldás előnyeit élvezi: az ismerős szoftvereket és a felhasználóbarát felületet egyaránt.

kereskedelem11

11.

Az androidos Zebra ET55-öt használó Colin az üzemben tett ellenőrző sétája során bármikor képes hozzáférni a szükséges információkhoz. A nagy érintőképernyőnek és az Android operációs rendszernek köszönhetően a
munkamegrendelések keresése egyszerű.
kereskedelem12

12.

Jill egy készletkezelési alkalmazást használ, amelyet a Zebra AppGallery szolgáltatásból töltött le. A technológia gondoskodik arról, hogy minden felhasználó automatikusan megkapja a számára szükséges frissítéseket. Ráadásul az AppGallery segít a nem megfelelő alkalmazások jogosulatlan telepítésének megelőzésében is, mivel korlátozza a felhasználók által az eszközökre letölthető alkalmazások típusait.

ZEBRA FOR ANDROID MC40

AZ ÉRINTÉSVEZÉRLÉSES KIJELZŐNEK köszönhetően a dolgozók bármikor, egyetlen érintéssel hozzáférhetnek a szükséges alkalmazásokhoz az MC40-en

BLUETOOTH SMART TÁMOGATÁS és beltéri helymeghatározási megoldások

1D ÉS 2D VONALKÓDOK BEOLVASÁSA lézeres sebességgel és megbízhatósággal

KIEMELKEDŐ HANGMINŐSÉG

OLYAN FELDOLGOZÁSI TELJESÍTMÉNY, memória, gyors vezeték nélküli kapcsolat és kijelzőméret, amelyre napjaink minden munkavállalójának szüksége van

MODERN DESIGN, amely a fogyasztói stílusú termékekkel vetekszik

INTEGRÁLT, NAGYFELBONTÁSÚ, 8 megapixeles színes kamera