Hogyan tud segíteni a Zebra?

Android operációs rendszer esetén a Zebra olyan szoftveres megoldáscsomagot kínál, amely segít a felhasználói élmény testre szabásában és felügyeletében. Androidos kínálatunk középpontjában a Mobility DNA áll: egy egyszerű és teljes körű megoldás, amely vállalati alkalmazásokat, felügyeleti segédprogramokat és fejlesztői eszközöket tartalmaz. Mindent biztosít, amelyre szükség van az androidos eszközök vállalati környezetben való folyamatos üzemeltetéséhez – a megfelelő biztonság mellett.

zebramobileos_ikon6

Android Mx: Olyan bővítménycsomag, amely gyárilag megtalálható minden androidos Zebra Mx-eszközön. A rendszer alapját az Android AOSP képezi. Az Android GMS verziójú megoldás szintén rendelkezésre áll a legtöbb eszközön. A bővítmények vállalati szintű biztonságot és üzleti szintű WiFi-kapcsolatot kínálnak, valamint megoldást nyújtanak az alkalmazástelepítések, az operációsrendszer-frissítések és a javítások felügyeletére.

zebramobileos_ikon7

StageNow: Olyan megoldás, amely az androidos eszközök vonalkóddal vagy NFC-vel történő gyors kiépítésére szolgál. Az első eszköz telepítése után a rendszer kinyomtatja az összes eszközbeállítást tartalmazó vonalkódot. Minden új eszköz beolvassa ezt a vonalkódot, majd a rendszer a hálózati beállításokkal és a kiépítési adatokkal automatikusan konfigurálja az összes eszközt.

zebramobileos_ikon8

Enterprise Mobility Development Kit (EMDK): Az átfogó API-készletnek és a mintakódnak köszönhetően gyorsan és teljes mértékben kihasználhatja a céleszközök képességeit saját androidos alkalmazásaiban (például vonalkódolvasás és profilkezelés).

zebramobileos_ikon9

Enterprise Browser: Operációs rendszertől független mobilalkalmazás-fejlesztési eszköz, amely lehetővé teszi a fejlesztőknek egy eszköz natív perifériáinak zökkenőmentes integrálását a webalkalmazásokba, miközben vonalkódolvasást, aláírásrögzítést és még sok más funkciót kínál.

zebramobileos_ikon10

App Gallery: Vállalati alkalmazásáruházat hozhat létre az eszközein. A saját alkalmazások mellett jóváhagyott, harmadik féltől származó alkalmazásokkal töltheti fel az áruházat.

zebramobileos_ikon11

Eszközök széles kínálata: A Zebra legalább 12 különböző androidos modellt forgalmaz, és támogatja a Texas Instrument, a Qualcomm és az Intel processzorplatformjait. Mivel az Androidot a fogyasztók már ismerik, az eszközök bevezetése egyszerű, és minimális betanítást igényel. Ami a Microsoftot illeti, továbbra is kínáljuk a meglévő modellek többségét, és támogatjuk a terepen használt régebbi készülékeket is. Szorosan együttműködünk a Microsofttal a Windows 10 vonatkozásában, és külön ajánlataink lesznek majd, amint a rendszer elérhetővé válik.

Ha szeretné megismerni a modern mobil operációs rendszereket és az Ön vállalatának megfelelő rendszert, látogasson el hozzánk a www.zebra.com/mobilityrevolution webhelyen!