Hogyan tud segíteni a Zebra?

Android operációs rendszer esetén a Zebra olyan szoftveres megoldáscsomagot kínál, amely segít a felhasználói élmény testre szabásában és felügyeletében. Androidos kínálatunk középpontjában a Mobility DNA áll: egy egyszerű és teljes körű megoldás, amely vállalati alkalmazásokat, felügyeleti segédprogramokat és fejlesztői eszközöket tartalmaz. Mindent biztosít, amelyre szükség van az androidos eszközök vállalati környezetben való folyamatos üzemeltetéséhez – a megfelelő biztonság mellett.

zebramobileos_ikon6

Android Mx: Olyan bővítménycsomag, amely gyárilag megtalálható minden androidos Zebra Mx-eszközön. A rendszer alapját az Android AOSP képezi. Az Android GMS verziójú megoldás szintén rendelkezésre áll a legtöbb eszközön. A bővítmények vállalati szintű biztonságot és üzleti szintű WiFi-kapcsolatot kínálnak, valamint megoldást nyújtanak az alkalmazástelepítések, az operációsrendszer-frissítések és a javítások felügyeletére.

zebramobileos_ikon7

StageNow: Olyan megoldás, amely az androidos eszközök vonalkóddal vagy NFC-vel történő gyors kiépítésére szolgál. Az első eszköz telepítése után a rendszer kinyomtatja az összes eszközbeállítást tartalmazó vonalkódot. Minden új eszköz beolvassa ezt a vonalkódot, majd a rendszer a hálózati beállításokkal és a kiépítési adatokkal automatikusan konfigurálja az összes eszközt.

zebramobileos_ikon8

Enterprise Mobility Development Kit (EMDK): Az átfogó API-készletnek és a mintakódnak köszönhetően gyorsan és teljes mértékben kihasználhatja a céleszközök képességeit saját androidos alkalmazásaiban (például vonalkódolvasás és profilkezelés).

zebramobileos_ikon9

Enterprise Browser: Operációs rendszertől független mobilalkalmazás-fejlesztési eszköz, amely lehetővé teszi a fejlesztőknek egy eszköz natív perifériáinak zökkenőmentes integrálását a webalkalmazásokba, miközben vonalkódolvasást, aláírásrögzítést és még sok más funkciót kínál.

zebramobileos_ikon10

App Gallery: Vállalati alkalmazásáruházat hozhat létre az eszközein. A saját alkalmazások mellett jóváhagyott, harmadik féltől származó alkalmazásokkal töltheti fel az áruházat.

zebramobileos_ikon11

Eszközök széles kínálata: A Zebra legalább 12 különböző androidos modellt forgalmaz, és támogatja a Texas Instrument, a Qualcomm és az Intel processzorplatformjait. Mivel az Androidot a fogyasztók már ismerik, az eszközök bevezetése egyszerű, és minimális betanítást igényel. Ami a Microsoftot illeti, továbbra is kínáljuk a meglévő modellek többségét, és támogatjuk a terepen használt régebbi készülékeket is. Szorosan együttműködünk a Microsofttal a Windows 10 vonatkozásában, és külön ajánlataink lesznek majd, amint a rendszer elérhetővé válik.

Ha szeretné megismerni a modern mobil operációs rendszereket és az Ön vállalatának megfelelő rendszert, látogasson el hozzánk a www.zebra.com/mobilityrevolution webhelyen!

Ez a weboldal tárolja egyes felhasználói adatokat a felhasználói élmény javítása érdekében. Ezeket az adatokat arra használjuk, hogy személyre szabottabb élményt nyújtsunk, az Európai Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően. Ha úgy dönt, hogy lemond minden jövőbeni követésről, egy böngészőben létrejön egy cookie, hogy emlékezzen erre a választásra egy évig. További információkat Adatvédelmi nyilatkozatunkban olvashat.

Elfogadom

Nem fogadom el

986