Mitől lesz intelligens egy vállalat?

Világunk minden korábbinál összetettebb. A piacok és az üzleti élet elképesztő iramban halad és változik.  A döntéshozók példátlan nyomás alatt vannak, minden perc számít. A konkurencia immár globálissá vált és minden korábbinál hevesebb iramot diktál. Mindezeket figyelembe véve mit tehetnek a vállalatok a siker érdekében? Erre ad válaszokat az „Intelligens vállalat” oldal.

Az intelligens vállalat képes valós időben követni minden, a működése szempontjából kritikus és értéket képviselő eszközt, munkaerőt, ezáltal ismerve azok pontos helyét, állapotát és meglétét. Az intelligens vállalat ezáltal képes sokkal hatékonyabb és gyorsabb döntések meghozatalára akár a szervezet legelemibb folyamatait is kézben tartva.

Az „Intelligens vállalat” oldalak célja, hogy az Ön vállalatát is megismertesse a lehetőségekkel, amelyek valós idejű rálátást biztosítanak a folyamatokra és az eszközök pontos helyére, fizikai tényezőkből digitális adatot létrehozva. A szervezet képes lesz valós időben érzékelni, mi történik a működés során, analizálni tudja a beáramló digitális adatokat, majd ezek feldolgozásával képes hatékonyan beavatkozni minden kritikus folyamatába. Így az Ön vállalata képes lesz felvenni a versenyt napjaink komplex és szerteágazó üzleti környezetével, felhasználva a világunkat vezérlő megatrendeket, mint az „Internet of Things”, „Cloud” alapú megoldások és a vállalati mobilitás.

Az oldalak igyekeznek minden vertikális piaci szegmens és iparág számára hatékony megoldásokat javasolni, felhasználva az iránymutató technológiákat, konkrét eszközöket bemutatva.

Az oldalakat az alábbi linkeken lehet elérni:
  • Facebook: https://www.facebook.com/intelligensvallalatok/
  • LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/11509798/
  • Instagram: https://www.instagram.com/intelligensvallalatok/